Corona

Wat als je reis toch niet door kan gaan? 

Indien je boekt voor een verblijf in 2021 en je reis kan niet doorgaan wegens covid-19, dan zullen wij een voucher uitgeven ter waarde van het betaalde bedrag. 
Indien je in 2020 al een voucher hebt ontvangen en je reis kan wederom door Covid-19 niet doorgaan, dan geven wij het geld terug.  

De voucher is 1 jaar geldig en is niet persoonsgebonden. Indien je de voucher aan iemand anders wilt overdragen, moet de persoon die vermeld staat op de voucher, ons hiervan per mail op de hoogte brengen,  

De voucher is niet inwisselbaar voor contacten.   

Hoe je ons kunt helpen 

De wereld wordt zwaar getroffen door het corona virus. Wederom breken er zeer onzekere tijden aan, 
Deze zomer dachten de meeste dat we het ergste wel gehad hadden. 
Maar het virus hebben we niet in weten te dammen en keert nu in al zijn hevigheid terug.  

Vele zijn te nonchalant omgaan met de maatregelen zodat er nu weer sprake is van een nieuwe uitbraak. 
Een tweede lock-down betekent wellicht de genadeklap voor vele. Iedereen die het hoofd net boven water heeft weten te houden in 2020, zal dit hoogstwaarschijnlijk financieel niet meer overleven. Maar dit rampscenario lijkt werkelijk te gaan worden.  

Maar, als we allemaal rekening met elkaar blijven houden en gepaste afstand bewaren dan moeten we ook nu het virus onder bedwang krijgen. We moeten zelf de verantwoordelijkheid nemen en niet uit het oog verliezen dat we er nog lang niet zijn.  
 

En nu, wanneer iedereen na gaat denken over zijn vakantie in 2021, breekt het virus weer uit. Juist deze tijd is cruciaal voor ons omdat we in deze tijd de meeste reserveringen binnen krijgen.  

Indien iedereen gaat afwachten en pas last minute gaat boeken, vallen meteen ook alle inkomsten stil. Inkomsten die we hard nodig hebben om de lasten en kosten te kunnen blijven betalen tijdens de lange herfst-  en wintermaanden. 
Op steun van de overheid hoeven we niet meer te rekenen. De overheid heeft ons in 2020 behoorlijk in de kou laten staan en de potjes die er waren, waren niet voor ons. We vielen en vallen ook nu weer buiten de boot, terwijl de toeristische sector het hardst is geraakt, 
 
We houden enorm veel van ons en onze olijfgaard. We willen niet opgeven!  
We hebben je hulp daarom nu nodig. 
Wil jij het verschil maken? Alle beetjes helpen. 

Hier lees je hoe.

 

ADRES
B&B - appartement
Vista sull'oliveto 

Vocabolo acquavigna 305032 Poggiolo (TR) Umbria Italia

 

CONTACT: 
vistasulloliveto@gmail.com
GSM Ed: 0031-610683848
GSM Heleen: 0039-3484802777 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

© vistasulloliveto2018