Ons plan tegen COVID-19
Onze grootste zorg ben jij!

Reizen naar Italië.

Check deze website voor actuele reisinformatie.  Lees onze blog met de laatste updates over de Corona maatregelen . 

Voor het reizen naar Italië heb geen ‘Green Pass‘ meer nodig.  voor het bezoeken van onder andere overdekte restaurants,

Voor reisadviezen kun je website wijsopreis.nl raadplegen. 

Algemene gedragsregels

Zo voorkom je besmetting van jezelf en anderen.   

  1. Blijf thuis / in je appartement,  indien je > 37.5 °koorts  hebt en bij verkoudheidsklachten. 

  2. Nies en/of hoest in de binnenkant van je elleboog. Snuit je neus in een tissue en gooi deze in de daarvoor bestemde prullenbak en was je handen. Zorg dat je andere niet besmet en keer je af van andere personen.

  3. Gebruik hydro-alcoholische oplossingen (70% à 85% alcohol) om je handen te ontsmetten.   Was gedurende de dag regelmatig  je handen met water en zeep  minimaal 20 seconden. 

  4. Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht maar toch stellen de meeste het op prijs als je in gesloten ruimtes een mondmasker draagt. Respecteer de interpersoonlijke afstand van 1 meter. Zorg dat je desinfectiemiddel bij je hebt zodat je tussentijds oppervlakken en handen kunt desinfecteren.

  5. Mondmaskers, wegwerkhandschoenen, desinfectie materiaal en gebruikte tissues dienen weggegooid te worden in de daarvoor bestemde prullenbak. Je vind hem bij de ingang van ons complex.

 

Je verblijf  ​

Wij hebben een kleinschalige accommodatie waardoor er nooit meer dan 16 gasten aanwezig zullen zijn op ons terrein dat 7 ha groot is.  

Wij raden je aan om zo veel mogelijk het appartement te luchten.  

Ventilator mag gebruikt worden.  Het gebruik van een airco is niet toegestaan.


Elk appartement is grondig gereinigd volgens de algemene richtlijnen en geldende protocollen.

Het dikke boekwerk met tips voor uitstapjes, restaurants etc etc. zijn alleen nog online in te zien zijn.  

Gedurende jullie verblijf zullen wij enkel jullie appartement en terras/tuin betreden i.g.v. nood of voor het verrichten van werkzaamheden,

Tuinonderhoud en aanvegen van terrassen zullen wij doen tijdens jullie afwezigheid. 
 

Je appartement

De appartementen worden schoongemaakt en gecheckt volgens een regulier werkprogramma. Voor nu geldt er extra aandacht voor het volgende:
- Hotel service (dagelijkse schoonmaak)  komt voorlopig te vervallen.
- Handdoekenwissel. De vuile handdoeken dienen te worden afgegeven bij Ed of Heleen of klaar gelegd te worden op de buitentafel. Je krijgt dan direct een schone set handdoeken mee terug.

- Bij vertrek vragen wij je om de handdoeken bij elkaar op een hoop in de badkamer neer te leggen en om het bed af te halen en het beddengoed op het bed te laten liggen. 
- Contactoppervlakken krijgen extra aandacht tijdens het schoonmaken zoals handgrepen, lichtknoppen, kranen, dispensers. Keuken en badkamer en worden  gedesinfecteerd met desinfectiemiddelen.

- Beddengoed moltons en handdoeken zijn net als anders gewassen op 60 graden of meer zodat  alle ziektekiemen zeker zijn gedood.

- Hetgeen  niet op  60 graden gewassen kan worden wordt gewassen met een antibacterieel was additief die tevens ziektekiemen dood.  

Alvorens het appartement grondig wordt schoongemaakt is deze gelucht. Het appartement wordt schoongemaakt met producten op basis van ontsmettingsmiddel en/of chloor.  
- De schoonmaakmaterialen, zoals vaatdoeken en moppen worden gewassen op minimaal 60°.

- Het afval wordt op de normale manier gescheiden en afgevoerd  maar er zal een speciaal afvalemmertje staan voor gebruikte mondmaskers bij de ingang.


Neem zelf voldoende mondkapjes en ontsmettingsmiddel voor je handen mee. Natuurlijk zijn deze ook hier verkrijgbaar.   

Houd, indien nodig, voldoende afstand van elkaar. 


Indien je  tijdens je verblijf ergens extra aandacht voor wenst,  kun je dat altijd bij ons doorgeven.

Als je koorts of klachten krijgt?

Wanneer je koorts ( hier geldt 37,5 ° of meer) of/ en symptomen van luchtweginfectie hebt (droge hoest, koorts, keelpijn, ademhalingsmoeilijkheden), dient de persoon in kwestie en andere familieleden in het appartement te blijven . Stel ons per telefoon op de hoogte. Wij zullen contact opnemen met een arts en zijn adviezen doorgeven en opvolgen. Er wordt geadviseerd geen antivirale middelen en antibiotica in te nemen tenzij ze zijn voorgeschreven door je arts.  Er zal er een test uitgevoerd worden. Zolang de uitslag niet bekend is zal je binnen moeten blijven. Natuurlijk zullen wij je de zorg geven die nodig is.

​​​​​