Algemene Voorwaarden

Geld terug garantie en 
aangepaste algemene voorwaarden als gevolg van Covid -19 

Wij begrijpen dat het vanwege Corona best wel lastig is om een vakantie te plannen. Kan deze wel doorgaan, wat als de grenzen weer dicht gaan? Om de zorgen bij het boeken te verminderen, hebben we ook voor 2021 extra aangepaste algemene voorwaarden opgesteld en bieden we een geld terug garantie. 

Voorwaarden Corona Geldteruggarantie

 1. De Geld terug garantie is geldig voor een nieuwe boekingen die in 2021 zijn gemaakt en met een verblijf bij

  Vista sull'oliveto in 2021.  *)

 2. en/of
  als je niet kunt reizen omdat je in lockdown zit in eigen land. (d.w.z. code oranje en/of rood, reizen niet toegestaan) en met aankomst bij Vista sull'oliveto binnen twee weken


Indien de 2  bovenstaande redenen van toepassing zijn, en het niet mogelijk is naar Vista sull'oliveto af te reizen, ontvang je de betaalde reissom terug. 

De hoofdboeker kan de terugbetaling aanvragen via e-mail vanaf twee weken week voor de oorspronkelijke aankomstdatum bij Vista sull'oliveto .Wij betalen je binnen 2 weken het volledig (aan)betaalde bedrag terug op de bij ons bekende bankgegevens van de hoofdboeker.

Wat als één of meerdere mensen van het reisgezelschap positief getest zijn op corona?​

​Indien je een officiële positieve test kan overleggen op naam van een persoon uit het reisgezelschap, dan kun je kosteloos je reis annuleren. Wij bieden je dan de mogelijkheid om de reis te verzetten naar een later tijdstip in dit jaar.
Indien dat niet mogelijk is geven wij een voucher uit, ter waarde van het betaalde bedrag, die een jaar geldig is. Deze mag je ook aan iemand anders overdragen. Wij dienen daar dan wel schriftelijk van op de hoogte te worden gesteld. 

*) niet geldig voor boekingen die zijn gedaan met een voucher. Je ontvangt dan opnieuw een voucher die geldig zal zijn voor het boeken van een verblijf bij Vista sull'oliveto in 2021. 

Algemene Voorwaarden

 • Op de dag van aankomst word je verwacht vanaf 16.00 u. tot 19.00 u. Uitchecken op de dag van vertrek is voor 10.00 u 

 • Indien het appartement beschikbaar is, ontvang je per e-mail een bevestiging wat tevens een betalingsnota is.

 • Alle, in de betreffende reservering opgenomen gegevens, maken deel uit van de overeenkomst.

 • Binnen 14 dagen na het reserveren dient 30% van de totale factuur te worden aanbetaald. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. Dit zal schriftelijk bevestigd worden. Uiterlijk 6 weken voor aankomst dient het restant betaald te worden. Indien binnen 8 weken voor aankomst wordt gereserveerd, dient het totale bedrag in een keer te worden betaald.
  Aangepaste algemene voorwaarden geldig van 1 januari 2021 tot 1 september 2021: 

  Binnen 14 dagen na het reserveren dient 30% van de totale factuur te worden aanbetaald. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. Dit zal schriftelijk bevestigd worden. Uiterlijk 2 weken voor aankomst dient het restant betaald te worden. Indien binnen 3 weken voor aankomst wordt gereserveerd, dient het totale bedrag in een keer te worden betaald.

 • Bij niet tijdig betalen, zal Vista sull' oliveto je dit schriftelijk melden, waarbij de mogelijkheid wordt geboden, binnen 5 werkdagen, het nog verschuldigde bedrag te voldoen. Indien de betaling ook dan uitblijft, wordt de reservering door ons geannuleerd en volgt er geen teruggaaf van de gedane aanbetaling. Deze worden beschouwd als annuleringskosten.

 • Een reservering kan rechtstreeks (schriftelijk, mondeling/ telefonisch of per internet) bij Vista sull' oliveto of via een reisorganisatie plaatsvinden. Zowel mondeling als schriftelijk gemaakte boekingen zijn bindend. Degene die voor zichzelf of een ander de reservering aangaat, is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen voortvloeiend uit de overeenkomst. De (andere) reiziger(s) is (zijn) voor zijn (hun) deel aansprakelijk.

 • Indien je door omstandigheden de boeking moet annuleren dien je dit schriftelijk (per e-mail) aan ons door te geven. Wij zullen deze annulering per e-mail aan je bevestigen.

 • Door (aan)betaling van de betalingsnota accepteert de reiziger deze algemene voorwaarden voor zichzelf, zijn reisgenoten en/of huisdieren.

 • De totale factuur is exclusief een annulerings- en reisverzekering. Wij adviseren je deze apart af te sluiten.

 • Indien reiziger na aanbetaling of restantbetaling de reis annuleert, is door Vista sull'oliveto geen terugbetaling mogelijk.

 • De naam op een gedane reservering kan te allen tijde worden veranderd indien appartement, verblijfsperiode en aantal personen gelijk blijven. Dit dient schriftelijk aan Vista sull' oliveto te worden medegedeeld. Een naamsverandering is kosteloos.

 • Indien door omstandigheden Vista sull' oliveto gedwongen is de geboekte reis te annuleren, zal Vista sull' oliveto de reiziger hiervan direct op de hoogte brengen en, indien mogelijk, een alternatief aanbieden. Bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, of het niet aanvaarden van het alternatief door de reiziger, zal Vista sull' oliveto onmiddellijk het geheel, door reiziger betaalde bedrag, terugbetalen.Buiten hetgeen al aan Vista sull' oliveto betaald is, kan de reiziger geen aanspraak maken op vergoeding van andere kosten of schade.

 • Maaltijden, consumpties en overige verschuldigde kosten, dienen vóór vertrek contant te worden voldaan.

 • De appartementsbeschrijving vermeldt het maximaal aantal personen per appartement, dat in geen geval mag worden overschreden. Bij overschrijding is Vista sull'oliveto gerechtigd de toegang tot het appartement te weigeren zonder aanspraak tot restitutie van de reissom.

 • Fouten en vergissingen in een overeenkomst binden Vista sull'oliveto niet.

 • Vista sull'oliveto kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan reiziger, zijn reisgenoten en/of huisdieren of veroorzaakt door andere reizigers.

 • Vista sull' oliveto is niet aansprakelijk voor schade ontstaan als gevolg van natuurgeweld, natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldpleging of ongevallen.

 • Gebruik van de faciliteiten in de gebouwen en terrein van Vista sull'oliveto is voor eigen risico van de reiziger en zijn/haar reisgenoten.

 • De reiziger is verantwoordelijk voor een goede behandeling van de accommodatie en interieur en is aansprakelijk voor eventuele schades die door de reiziger, medereizigers of huisdieren veroorzaakt zijn gedurende zijn/haar verblijf. Reiziger zal, schade geheel vergoeden.

 • De reiziger is verplicht de accommodatie in nette staat achter te laten.

 • Roken is niet toegestaan in de appartementen en de openbare ruimtes.

 • Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag.

 • Indien er klachten zijn, stellen wij het op prijs als deze direct aan ons gemeld worden, zodat wij de klacht in alle redelijkheid en billijkheid op kunnen lossen.